Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om alleen hardware bij jullie aan te schaffen, of moet ik het volledige pakket erbij nemen?

Zeker, alle opties en samenstellingen zijn mogelijk, en het hangt er natuurlijk volledig van af wat de exacte behoefte is van onze klant. Als jouw bedrijf een interne ICT-afdeling heeft of al samenwerkt met een externe beheerder is het mogelijk om slechts hardware af te nemen. Wij adviseren echter om hardware in combinatie met beheer af te nemen, wij zijn dan het aanspreekpunt voor beide onderdelen wat zorgt voor overzicht en dus voor meer gemak voor de klant!

Kan ik ook extra losse producten bij jullie toevoegen aan een pakket?

Dat is absoluut mogelijk, zowel losse producten als extra producten bovenop een pakket toevoegen zijn mogelijk. 

Nemen jullie mijn huidige apparatuur in, of moet ik dit zelf recyclen?

Uiteraard! Wij inventariseren de specificaties van jouw huidige apparatuur en zorgen, indien gewenst, voor de recycling. Deze recycling verzekert jou ervan dat ‘oude’ apparatuur op een groene en beveiligde manier verwerkt wordt en bovendien bieden wij in de meeste gevallen een goede restwaarde.

 

Hoe weet ik zeker dat er op een verantwoorde manier met mijn gegevens wordt omgegaan?

Wij leveren beheer dat  voldoet aan de ISO/IEC 27001 norm. Deze norm specificeert informatiebeveiliging en omschrijft hoe procesmatig met het beveiligen van informatie wordt omgegaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van de informatie binnen de organisatie zeker te stellen. Dit wordt gegarandeerd door een geheel van preventieve maatregelen, procedures en processen. Hiermee zorgen wij ervoor dat klanten en relaties verzekerd zijn van een optimaal beveiligde en beschikbare informatievoorziening. Wij gaan serieus met informatiebeveiliging om en als voor jou hetzelfde geldt, dan vind jij in ons de juiste partner.

Bieden jullie de pakketten voor zowel de ZZP- als de grootschalige markt aan?

In de basis bieden wij volledig beheerde werkplekken in combinatie met telefonie en andere randdiensten. Echter, door samen te werken met ons moederbedrijf FlexVirtual kunnen wij ook totaaloplossingen creëren die verder gaan dan alleen werkplekken, namelijk op het gebied van virtualisatie, cloud en infrastructuur. 

Ieder bedrijf heeft andere wensen, daarom is voor ons een kennismaking waarbij wij de huidige situatie inventariseren van groot belang. Wij creëren daardoor voor ieder bedrijf, van MKB tot grootzakelijk, een op maat gemaakte totaaloplossing