‘Hardware, software en beheer’

FlexWrkPlk levert alle benodigde hardware en installeren het, indien gewenst, op de locatie van de klant, voor een vast bedrag per maand! Wij adviseren welk type laptop, monitor en accessoires onze klanten nodig hebben voor ultiem werkcomfort, maken deze producten volledig werk-gereed, waarbij experts alle data en software op locatie op de juiste manier overzetten. Indien gewenst beheren wij jouw werkplek proactief om juiste beveiliging te garanderen. Na de looptijd van 12/24/36 maanden nemen wij de hardware weer in, waarna we het gecertificeerd leegspoelen en het een tweede leven geven, niet alleen voordelig maar ook duurzaam!

Ons abonnement zorgt voor een zorgeloze ICT-ervaring met de zekerheid van altijd up-to-date technologie. Bovendien draagt ons proces bij aan een verlaagde ecologische voetafdruk en dus aan een duurzamere bedrijfsvoering . Onze oplossing transformeert jouw ICT-uitdagingen in kansen voor groei en innovatie!

 

Maatproduct nodig?

Neem contact op via

(Mogelijk vanaf 5 werkplekken)

Hardware

 

Wij begrijpen de cruciale rol die hardware speelt in het soepel functioneren van uw werkplek. Ons doel is om bedrijven een alomvattende hardware-oplossing te bieden die niet alleen aan de huidige behoeften voldoet, maar ook meegroeit met de evolutie het bedrijf. Wij baseren onze pakketten op kennis van externe experts en de bijbehorende interne research.

Wij geloven in een proactieve benadering, waarbij wij potentiële problemen identificeren en oplossen voordat ze uw bedrijfsvoering kunnen beïnvloeden. FlexWrkPlk vind het belangrijk dat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf, waarbij alle mogelijke problemen omtrent uw werkplek ontnomen wordt. Laat ons u helpen de perfecte hardware oplossing voor uw werkplek te creëren, gebaseerd op betrouwbaarheid, innovatie en kennis.

Software en beheer

 

De meeste bedrijven zullen het probleem herkennen dat problemen omtrent de werkplek niet optreden op het gebied van hardware, maar juist op het gebied van software en beheer. Het overzetten van data, het onderhouden van de juiste beveiliging en externe opslag, en simpelweg de installatie van de hardware op locatie, zijn allemaal potentiële struikelpunten voor bedrijven waarbij deze aspecten geen onderdeel zijn van de corebusiness. Het op een soepele manier tackelen van deze aspecten is echter cruciaal voor een efficiënte en productieve werkomgeving. Daarom hebben wij, door onze samenwerking met specialisten, een product ontwikkeld om naast de fysieke werkplek, ook al het software en beheer uit handen te nemen van klanten. Lees hier meer over wat ons software en beheer pakket precies inhoudt.

Financiering en recycling

 

Grote initiële investeringen en onverwachte kosten is een onderdeel van ICT werkplekken waar budgetten aan onderdoor gaan. Wij bieden ons product daarom aan in abonnementsvorm, waarbij klanten gedurende een looptijd van 36 maanden een vast bedrag per maand betalen voor hun gehele werkplek.

Deze innovatieve oplossing zorgt voor voorspelbaarheid en transparantie, wat twee belangrijke drijfveren zijn van de ontwikkeling van ons product. Na de looptijd van 36 maanden wordt alle hardware bovendien ingenomen en krijgt het een tweede leven, wat er niet alleen voor zorgt dat het product duurzaam is en dus bijdraagt aan een circulaire economie, het levert door onze kanalen een goede restwaarde op, waardoor wij de producten aan kunnen bieden voor een scherpe prijs!

Meer lezen over onze duurzame aanpak?