Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om alleen hardware bij jullie aan te schaffen, of moet ik het volledige pakket erbij nemen?

Zeker, alle opties en samenstellingen zijn mogelijk, en het hangt er natuurlijk volledig van af wat de exacte behoefte is van onze klant. Als onze klanten al beschikken over een software abonnement voegen wij uiteraard geen software meer toe aan het abonnement, al adviseren wij uiteraard om het volledige pakket bij ons aan te schaffen, dit maakt het beheer overzichtelijker en zorgt uiteindelijk voor meer gemak voor de klant!

Kan ik ook extra losse producten bij jullie toevoegen aan een pakket?

Dat is absoluut mogelijk, zowel losse producten als extra producten bovenop een pakket toevoegen zijn mogelijk. Echter, wij raden iedereen aan om te kiezen voor een volledig pakket, in dat geval zorgen wij er namelijk ook voor dat de software en het beheer volledig uit handen genomen wordt.

Nemen jullie mijn huidige apparatuur in, of moet ik dit zelf recyclen?

Uiteraard! Wij inventariseren de specificaties van jouw huidige apparatuur en zorgen, indien gewenst, voor de recycling. Deze recycling verzekert jou ervan dat ‘oude’ apparatuur op een groene en beveiligde manier verwerkt wordt en bovendien bieden wij in de meeste gevallen een goede restwaarde.

 

Hoe weet ik zeker dat er op een verantwoorde manier met mijn gegevens wordt omgegaan?

Door samen te werken met een externe beheerder voldoen onze werkwijze en systemen voor informatiebeveiliging van netwerkbeheer en kantoorautomatisering aan de ISO/IEC 27001 norm. Deze norm specificeert informatiebeveiliging en omschrijft hoe procesmatig met het beveiligen van informatie wordt omgegaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van de informatie binnen de organisatie zeker te stellen. Om dit te garanderen hanteren wij een geheel van preventieve maatregelen, procedures en processen. Hiermee zijn wij, onze klanten en relaties verzekerd van een optimaal beveiligde en beschikbare informatievoorziening. Wij gaan serieus met informatiebeveiliging om en als voor u hetzelfde geldt, dan vindt u in ons de juiste partner.

Bieden jullie de pakketten voor zowel de ZZP- als de grootschalige markt aan?

Partijen die beschikken over de juiste expertise en verbindingsmogelijkheden op het gebied van volledig ingerichte werkplekken in abonnementsvorm bestond nog niet. Onze initiële inspiratie is ontstaan bij het aanbieden van deze oplossing voor de ZZP/ klein MKB markt. Echter zijn wij er gedurende de tijd achter gekomen dat ook de grootschalige markt behoeft heeft aan deze oplossing vanuit één partij. Daarom zijn wij onszelf gaan verbreden en kunnen wij nu met trots zeggen dat wij óók de grootschalige markt kunnen bedienen.