FlexWrkPlk software & beheer

 

Voor een moderne en beveiligde kantooromgeving in combinatie met Microsoft 365 bieden wij naast de Office pakketten nog een aantal zaken om de beveiliging op orde te krijgen, denk hierbij aan een anti-malware beveiliging, tweefactor authenticatie, encryptie en back-ups. Die extra onderdelen leveren wij in een compleet maandelijks abonnement waarbij wij niet alleen alle software en abonnementen leveren maar ook de controle en het beheer.

Door de werkplek te koppelen aan 365 kunnen wij op afstand controleren of de beveiligingen op de werkplek nog werken zoals wij met elkaar hebben afgesproken. Wij grijpen bijvoorbeeld in wanneer de encryptie is uitgeschakeld of de anti-malware geen updates heeft geïnstalleerd. Door proactief de werkplek te controleren kunnen wij snel reageren bij problemen en zorgen we dat u veilig kunt blijven werken.

In het onderstaande overzicht staat in detail beschreven wat er allemaal inbegrepen is in ons software en beheer pakket.

Functies

N

Volledig werk-gereed maken van hardware voor levering

Het toevoegen van de Microsoft licentie en andere benodigde applicaties voor beheer.

N

Beschikbaarheid van experts bij vragen omtrent hardware en/ of software

Wij willen onze klanten volledig ontzorgen, en hebben er daarom voor gekozen om tijd beschikbaar te maken voor het beantwoorden van vragen en het geven hulp om de werkplek volledig naar wens in te richten. Deze uren bevatten: Levering en installatie door een expert, hulp bij invullen en overzetten gegevens, tijd voor vragen vóór of tijdens de levering.

N

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Microsoft Teams, OneDrive, SharePoint

N

Exchange Mailbox (GB)

N

Microsoft SharePoint 1 TB

N

Aanwezigheid en frequentie 2 Factor Authenticatie

N

Aanwezigheid en updates antivirus en anti-malware

N

Logging van bestandstoegang , anti-malware acties en blokkering malafide links en software

Door bestandstoegang te loggen, kunnen wij verdachte activiteiten identificeren en ongeautoriseerde toegang tot gevoelige bestanden opsporen.

N

Blokkering toegang vanuit het buitenland

De meeste virus aanvallen komen vanuit het buitenland, daarom passen wij een extra encryptie toe waardoor het onmogelijk wordt om vanuit het buitenland in te loggen in uw omgeving.

N

Aanwezigheid en activiteit van harddisk encryptie

Wanneer het apparaat op welke manier dan ook verloren wordt, zorgt deze harddisk encryptie ervoor dat niemand toegang heeft tot de harddisk, dit zorgt ervoor dat een datalek door het verliezen van de hardware onmogelijk is.

N

Waarschuwing bij beschikbaar komen van veiligheidsupdates

N

Centraal beheer en beveiliging mogelijk

Dit pakket maakt het mogelijk voor ons om uw apparaten op afstand te beheren, configuraties toe te passen, updates door te voeren en beveiligingsinstellingen te controleren.

N

Extra beveiliging voor binnenkomende email

Anti-phishing, beveiligde links en bijlage controle.

N

Company-branded inlogpagina’s

N

Aanwezigheid en controle van dagelijkse back-ups

Externe dagelijkse back-ups van alle email, bestanden in SharePoint, OneDrive en Teams en Teams Chats.

N

AVG Proof

Ons software en beheer pakket is AVG Proof, en dat komt door de extra back-up, op een externe locatie binnen Europa. Dit zorgt ervoor dat u nooit gevoelige informatie kwijt kunt raken, ook dit schalen wij namelijk onder een ‘datalek’

Samenwerking Exception B.V.

 

Door samen te werken met een externe beheerder voldoen onze werkwijze en systemen voor informatiebeveiliging van netwerkbeheer en kantoorautomatisering aan de ISO/IEC 27001 norm.

Deze norm specificeert informatiebeveiliging en omschrijft hoe procesmatig met het beveiligen van informatie wordt omgegaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van de informatie binnen de organisatie zeker te stellen. Om dit te garanderen hanteren wij een geheel van preventieve maatregelen, procedures en processen. Hiermee zijn wij, onze klanten en relaties verzekerd van een optimaal beveiligde en beschikbare informatievoorziening.

Wij gaan serieus met informatiebeveiliging om en als voor u hetzelfde geldt, dan vindt u in ons de juiste partner.